Inicio » cursos, Eventos

Cor Aulos: Ier Taller de Cant Coral con Alberto Carrera

Publicado por el 02 February 2016 Sin Comentarios

El Cor Aulos nos presenta el Ier Taller de Cant Coral, que tendrá lugar el sábado 20 de febrero de 2016 en Sant Cugat del Vallès (Barcelona).

El taller será impartido por el director portugalujo Alberto Carrera, y tendrá como objetivo profundizar, durante 6 horas, en la sonoridad del coro mediante el trabajo de diferentes aspectos vocales y de empaste sobre la base de tres obras seleccionadas.

Precio 10€ (plazas limitadas) Información e inscripciones correu@coraulos.com

Cartel Ier taller coral

Alberto Carrera estudió dirección en Brasil, becado por la USC de Bauru (São Paulo), y ha realizado numerosos cursos de dirección coral organizados por diferentes federaciones. Su labor pedagógica como profesor de música, de canto coral o de gesto de dirección le ha llevado a trabajar en centros escolares, escuelas de música y a impartir cursos y talleres para asociaciones y federaciones en Vizcaya, Guipúzcoa, Burgos, Brasil y México. Forma parte de jurados en concursos de composición e interpretación coral en Vizcaya y Burgos. Ha trabajado con formaciones vocales en diferentes países y en la actualidad dirige coros en Vizcaya y Cantabria, donde además es el director de la Escuela de Canto Coral de Santoña.

Cor Aulos

Cor Aulos

Es crea l’any 1994 sota la direcció de Jordi Piccorelli. En els seus vint anys de de trajectòria, el cor ha dut a terme nombrosos concerts i actuacions tant a Catalunya com a l’estranger.

El Cor Aulos ha actuat en espais tan emblemàtics com el Palau de la Música Catalana, el Gran Teatre del Liceu, el Teatre Auditori de Sant Cugat, l’Auditori de Barcerlona i l’Espai de Música i Dansa de la Generalitat de Catalunya. També ha participat en l’enregistrament del disc I si… de Toni Xuclà i del Llibre Vermell de la Companyia Elèctrica Dharma.

L’any 2002 el cor realitza una gira per Eslovàquia, convidats pel Ministeri d’Afers Exteriors d’aquest país, i el 2003 una gira per Alemanya.

Estrenen l’obra Cinc Sardanes Vegetals, de M. Salvador i Nocturn per a Anna, d’A. Charles (estrenada al Foyer del Gran Teatre del Liceu en el concert d’homenatge a Anna Ricci).

Participa amb l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, amb qui col·laboren habitualment, en la producció de, La viuda alegre, de F. Léhar, el Requiem de G. Fauré, El Pessebre de P. Casals, en l’òpera Le Villyde G. Puccini o El somni d’una nit d’estiu de F. Mendelsohn, així com diferents concerts simfònics, la majoria d’ells interpretats al Teatre Auditori de Sant Cugat. També forma interpreta Il Campanello, de G. Donizetti, en format de cambra en aquest mateix teatre. Altre repertori que el cor interpreta és el Requiem de J. Brahms, elGloria, Magnificat i Beatus Vir de A. Vivaldi, i les Cantata BW150 iCantata BWV 78 de J. S. Bach

D’altra banda, el cor presenta un ampli repertori a capella, que inclou música antiga fins autors contemporanis. També cal destacar les seves nombroses participacions en espectacles multidisciplinars de producció pròpia (Llibre Vermell de Montserrat) o amb grups de teatre (Pedra i Sang i Verdaguerianes amb la companyia santcugatenca Tetrateatre), dansa i música actuals.

Des de finals del 2012, el cor compta amb la direcció de David Folch.

David Folch inicia els estudis musicals a l’Escolania de Montserrat, de la mà d’Ireneu Segarra. Posteriorment els amplia al Conservatori de Badalona amb Manel Barea, trompa i Jordi Albareda, cant.

Més tard al Conservatorio Superior de Música de Aragón i al Conservatori Superior de Música del Liceu. Professionalment centra la seva activitat en el camp de la pedagogia a l’Escola de Música Centre de les Arts de l’Hospitalet, l’Escola de Música Pausa i el Centre d’Estudis Musicals Gymel. També formant part de diferents formacions orquestrals i de cambra com són, l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, l’Orquestra Filharmònica de Catalunya, l’Orquestra de Cambra de l’Empordà entre d’altres.


No te pierdas las últimas noticias en portada.

Tags: , , , ,

Posts relacionados: